Basketball Academy Amsterdam organiseert coach-clinic


Basketball Academy Amsterdam organiseert coach-clinic

10/09/2018

Basketball Academy Amsterdam organiseert coach-clinic met Dragan Lukovski en Josep Maria Margall

Op zondag 23 september 2018 organiseert Basketball Academy Amsterdam een clinic voor coaches. Dragan Lukovski en Josep Maria Margall zullen dan in Sportcentrum Caland in Amsterdam hun kennis delen.

Josep Maria Margall is 187 voudig oud international van Spanje en is na zijn spelersloopbaan als trainer-coach verder gegaan in het basketball. Vele talenten heeft hij al begeleid naar de absolute wereldtop. Zijn specialisme is techniek aanleren. De details van de fundamentals van het basketball beheerst hij als geen ander.

Tijdens de clinic in Amsterdam zal Josep Maria het gaan hebben over de fundamentals van het basketball schot. Specifiek het ontvangen van de bal en het schieten na off the ball screens.

Dragan Lukovski is een Servische trainer-coach, geboren in Macedonië, die van 1993 tot 2008 als prof gespeeld heeft voor allerlei Euroleague teams (o.a. Pau Orthez, Limoges, Fenerbahce, Crvena Zvezda en BC Kiyw). Ook in het Nationale team van Servië was hij succesvol, met als hoogtepunt goud op het Wereldkampioenschap in 1998. Tegenwoordig is Dragan jeugdtrainer bij KK Sport-key in Novi Sad.

Zondag 23 september zal Dragan Lukovski het hebben over het opbouwen van een agressieve verdediging.

Ieder deel van de Clinic zal 1,5 uur duren, met aansluitend een half uur voor het stellen van vragen. Tussen de twee clinic is er een lunchpauze van een half uur.

Voor deze clinic krijgen deelnemers met een coachlicentie 4 punten voor een BT3/A licentie en 5 punten voor een BT4/B/C licentie. Bij het volgen van maar één dagdeel is dat respectievelijk 2 en 3 punten. Een bewijs van deelname zal na afloop van de clinic worden gemaild.

Programma:

12.00 uur - 14.00 uur - Josep Maria Margall

14:00 uur - 14:30 uur - Pauze

14:30 uur - 17:30 uur - Dragan Lukovski

Kosten

25 euro voor 1 dagdeel, inclusief koffie en broodje

45 euro voor de hele dag, inclusief koffie en broodje

 

Betaling

Betalen kan via bovenstaande link, of u kunt het bedrag overmaken naar rekening nummer IBAN RABO00389668109 t.n.v. B. Brugman.

 

Locatie

Sportcentrum Caland

Eliza van Calcarstraat 2 Amsterdam

 

Informatie

via de mail:clinic@basketballacademyamsterdam.nl

Of voor telefonisch contact bel  020-7901022 

© 2019 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.