Coming In - Coming Out


Coming In - Coming Out

25/02/2019

Hoe voelt het als je jong bent, gelovig én queer? De verhouding tussen geloof, seksualiteit en gender is een heet hangijzer. Veel leerlingen op onze school kampen dagelijks met deze gespletenheid. Zij zijn niet zozeer bezig met hun coming out, maar eerder met hun coming in: hoe vorm je je eigen identiteit, hoe accepteer je jezelf en hoe vind je veiligheid en vertrouwen? 

Op maandag 4 maart organiseert Stichting Maruf een avond in de Rode Hoed over dit thema 

De GSA (= Gender Sexuality Alliance) van het Calandlyceum nodigt ouders van leerlingen van het Calandlyceum uit deze avond te bezoeken en met ons in gesprek te gaan over hoe wij samen de school leefbaarder kunnen maken voor iedereen. 

Hoe kun je mee met ons? Koop een kaartje via bovenstaande link. Geef bovendien uiterlijk 26 februari door via gsa@calandlyceum.nl of u van te voren met ons in de pizzeria wilt eten. Het een en ander is op eigen kosten.

© 2019 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.