Docente Barbara Linders op podium voor Talk bij TEDx Amsterdam


Docente Barbara Linders op podium voor Talk bij TEDx Amsterdam

01/11/2018

Barbara Linders, docent Nederlands op het Calandlyceum en schrijfster van het boek "Lesgeven vanuit je hart", stond gistermiddag op het podium bij TEDx Amsterdam voor een Talk over "Hidden treasures". Zelf zegt ze er dit  over:

"Voor mijn Talk voor TEDxAmsterdamED gebruikte ik het verhaal van mijn zoons beste vriendin. Ze stopte na 3 mbo-opleidingen geprobeerd te hebben op haar 19e met school. Een jaar later is ze shopmanager bij Levi Strauss & Co. en geeft ze leiding aan 7 verkopers.

Al het talent dat ze in zich had, is er op school nooit uitgekomen, maar zat dus in haar als een ‘hidden treasure’. Wat mij betreft is dat de grootste armoede van ons onderwijs: geen gebruik maken van alles wat onze leerlingen al in zich hebben. 

Ik ben blij dat ik dat een keer hardop kunnen zeggen en dankbaar dat ik haar verhaal op deze manier heb kunnen gebruiken. Aan het einde van mijn talk stonden we samen op dat coole podium. Trots!"

De hele talk is terug te zien via de livestream de website van TEDx

© 2019 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.