Voorstelling


Voorstelling "Samen of Alleen?"

25/01/2019

De voorstelling Samen of Alleen? is het bijzondere resultaat van een week lang creatieve arbeid van alle leerlingen uit 4 VWO. Vriendschap en eenzaamheid zijn in deze voorstelling belangrijke thema’s. In vier groepen maken zij, onder begeleiding van docenten van het Calandlyceum, en ondersteund door coaches van Internationaal Theater Amsterdam, een theatrale presentatie. De voorstelling is mogelijk gemaakt door de Rabobank.
Elke voorstelling bestaat uit vier performances, die de bezoekers onder begeleiding van een 'gids' volgens een vaste route in het gebouw bekijken. 
U kiest een voorstelling en meldt zich 10 minuten voor aanvang van uw voorstelling in de Patio (naast de hoofdingang van het Calandlyceum). Daar wordt u verwelkomd en verder begeleid. Uw naam zal op een lijst staan dus u hoeft geen ticket mee te nemen.

U kunt zich met dit formulier aanmelden

SAMEN OF ALLEEN©
Donderdag 7 februari 2019
Calandlyceum (Pieter Calandlaan 182, Amsterdam)
Toegang gratis

Voorstelling 1: van 19.00 tot 20.00 
Voorstelling 2: van 20.00 tot 21.00

Wij hopen u te mogen verwelkomen!
Namens het project,

Remco Groetelaers, cultuurcoördinator Calandlyceum
Eline Elbersen, productie ITA

© 2019 calandlyceum ® All rights reserved. Website by Swerk online | Content en redactie: Sabine Schippers Schrijfpraktijk | het Calandlyceum staat onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.